Diana Krall

Diana Krall

Diana Krall


Cazın Buğulu Sesi Diana Krall 27 Ekim’de İstanbul’da!


5 Grammy ödüllü caz solisti Diana Krall, California Dreamin ve Desperado gibi tüm zamanların en iyi pop şarkılarını caz ezgileriyle yorumladığı yeni albümünün dünya turnesi kapsamında 27 Ekim’de İstanbul’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser verecek.


Eagles’tan Bob Dylan’a Pop Klasiklerinin Caz Yorumu

Hem Kanada hem de ABD’de sayısız ödül kazanan Krall, geçtiğimiz Eylül ayında çıkardığı Wallflowers albümünde kendine özgü yorumuyla seslendirdiği tüm zamanların en iyi pop şarkılarını bu kez İstanbul sahnesinde söyleyecek. The Mamas and the Papas’tan California Dreamin’, Eagles’tan Desperado, Bob Dylan’dan albüme adını da veren Wallflowers gibi 60’lı yıllardan günümüze uzanan pop klasiklerine caz tınılarıyla yeniden hayat verecek.


Bugüne kadar Kanada’nın en prestijli müzik ödüllerinden JUNO’da 8 ödül kazanan sanatçı, 5 Grammy’nin yanı sıra 9 altın, 3 platinum ödüle sahip. Hem ses rengi hem piyanodaki performansıyla günümüz caz dünyasının en sevilen kadın sanatçılarından Diana Krall bugüne dek Billbord Caz Listelerinde 8 albümüyle en üst sırada yer almış tek caz sanatçısıdır.


 


 



Diana Krall

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder