Bülent Ortaçgil Kadıköy Sahne İstanbul

Bülent Ortaçgil


 


Türkiye’de şehir müziğinin önde gelen isimlerinden olan Bülent Ortaçgil, sevilen parçalarını seslendireceği konseri ile 11 Ekim’de KadıköySahne‘de...


“Sen” isimli albümünü Ada Müzik’ten çıkartan Bülent Ortaçgil, tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu bu albümde çok özel parçalara  yer verdi. Bülent Ortaçgil, yoğun konser temposuna rağmen yedi yıldır albüm yapmamıştı. Son çalışması “Sen”de yer alan yeni şarkılar sanatçının hayranlarını fazalasıyla  memnun edeceğe benziyor. Albümde müziklerin yanı sıra şarkı sözlerinin de şiirselliği göze çarpıyor.


“Sen”de BülentOrtaçgil her zamanki gibi gitar ve vokaliyle yer alırken usta müzisyenler Baki Duyarlar (klavye), Cem Aksel (davul), Gürol Ağırbaş (bas gitar), Birol Ağırbaş (perküsyon) ve Barlas Tan Özemek (elektrik gitar) enstrümanlarıyla sanatçıya eşlik ediyor. “Sen”in ilginç bir özelliği de 14 kişilik bir yaylı gurubuyla çalınmış olması.


Diğer kayıtlar Türkiye’de Ortaçgil’in yıllardır birlikte çaldığı arkadaşlarıyla yapıldı. Düzenlemeler ise Baki Duyarlar’a ait. Sanatçı, son stüdyo albümü “Gece Yalanları”nı 2003 yılında yine Ada Müzik etiketi ile yayınlamıştı.



Bülent Ortaçgil Kadıköy Sahne İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder