Cirque Éloize iD

Cirque Eloize İD Zorlu PSM

Cirque Eloize İD Zorlu PSM


 


 


Eğlencenin de ötesinde bir hayattır sirk… Öyle ki orada sihir gerçeğe dönüşür, sanat vücut bulur.


Éloize ufukta görülen ani yıldırım pırıltıları anlamına gelir. Gemini ödüllü Cirque Éloize, tıpkı anlamındaki gibi 1993 yılından beri sergilediği sıra dışı 9 farklı şovuyla dünya sahnelerin pırıltılı topluluğu oldu. 436 şehir ve 36 ülkede 4.000′den fazla gösterisiyle, çok sayıda prestijli uluslararası festivalde yer aldı ve Rain adlı şovu ile Broadway’i mest etti.


Son olarak çağdaş sirk sanatını müzik, breakdans, hip-hop gibi sokak dansları ve tiyatroyla birleştiren göz kamaştırıcı iD isimli şovuyla izleyenlere eğlenceli, büyüleyici anlar yaşatıyor. Sahne, insanların bir sığınak ve kendi kimliklerinin belirsizliğinden kurtulma şansı aradıkları herkese açık bir alan olan şehir merkezine kurulmuş olup, bu alanda sahte bir kimlik oluşturulmakta ve insan, kişiliği harekete geçiren bir müzik ile ifade edilmektedir.


Jeannot Painchaud’un usta yönetmenliğinde, dünyanın farklı yerlerinden ve farklı disiplinlerden gelen performans sanatçılarını bir araya getiren Cirque Éloize’ın pırıltılı şovunu kaçırmayın.


 



Cirque Éloize iD

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder