Teoman"la Yavaş Yavaş Akustik Konser

 


Teoman Teoman’la Yavaş Yavaş Akustik Konser Zorlu Center PSM


Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen “yavaş yavaş” turnesi kapsamında 15 şehirde hayranlarıyla buluşan ve yoğun ilgi gören Teoman, turnenin finalini 12 Nisan Cumartesi günü İstanbul Zorlu Center PSM Ana Tiyatro’da gerçekleştirecek.


Teoman; Konya’dan başladığı Aksaray, Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Mardin, Adana, Denizli, Urfa, Gaziantep gibi Anadolu’ nun 15 şehrinde biletlerin önceden tükendiği ve izdiham yaşanan turnenin, İstanbul’ da gerçekleşecek final konserinde “Paramparça”, “İstanbul’da Sonbahar” gibi geniş kitlelerin bildiği parçaların yanı sıra “Bugün”, “En Güzel Hikayem”, “Bana Öyle Bakma” gibi şarkılarının akustik hallerini hayranlarının beğenisine sunacak.


Organizasyonu Atlantis Yapım tarafından yapılan “yavaş yavaş” turnesinde Teoman’a; piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız eşlik edecek.


Sahne tasarımı Can Besbelli, dekoru Karaköy Junk tarafından yapılan ve samimi bir ortam yaratılan turnede, siz de 12 Nisan Cumartesi günü Teoman’ın odasına konuk olmak ister misiniz?


- See more at: http://www.zorlucenterpsm.com/web/62-762-1-1/zorlu_psm_-_tr/etkinlikler___biletler/etkinlik_takvimi_yeni/teomanla_yavas_yavas_akustik_konser#sthash.6gxjQnGH.dpuf


 



Teoman"la Yavaş Yavaş Akustik Konser

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder