Jersey Boys

Jersey Boys Zorlu Psm Center Jersey Boys Zorlu Psm Center[/caption]


Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy De Vito ve Nick Massi pop müzik tarihinde çığır açtılar. Bu çocuklar kendi şarkılarını yazdı, kendi seslerini yarattı ve henüz 30 yaşına gelmeden dünya çapında 175 milyon kayıt sattı.


JERSEY BOYS işte bu dört mavi yakalı çocuğun pop müzik tarihinin en büyük başarılarından birine imza atmasının öyküsü. En iyi müzikal albüm dalında Grammy, en yeni müzikal dalında Olivier ve en iyi müzikal dalında Helpmann ödülü kazanan Jersey Boys, toplam 54 uluslararası ödül kazandı.


Şovun senaryosu öyle heyecanlı ve dinamik ki; dünyaca ünlü eleştirmenler Jersey Boys’a ‘müzikli oyun’ yakıştırmasını yaptı. Jersey Boys çok sevildi ve dünya çapında 14 milyon izleyiciye ulaştı.


JERSEY BOYS sizlerle buluşacağı PSM sahnesinde Frankie Valli ve Four Seasons’un başarı hikayesini gözlerinizin önüne serecek. Müzikalin hit olmuş “Sherry”, “Big Girls Don’t Cry”, “Rag Doll”, “Oh What a Night”, “Beggin” ve “Can’t Take My Eyes Off You” gibi ölümsüz şarkıları ile unutulmaz anlar yaşayacaksınız.


 



Jersey Boys

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder