Ceylan Ertem

Ceylan Ertem Jolly Joker İstanbul Ceylan Ertem Jolly Joker İstanbul



Ceylan Ertem, konuk sanatçılar Mabel Matiz, İsmail Altunsaray, Sinan Cem Eroğlu ve sürpriz konuklarıyla Jolly Joker İstanbul sahnesinde eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.


Ceylan Ertem, 2006 yılında Anima adlı rock grubu ile kaydettiği Animasal albümünden tanındı. Ardından “Soluk” adlı ilk solo albümünü yayınlayan Ertem, bu albümden çıkardığı “İnsandık”, “Çok Yakın”, “Nazım’a Şarkıları” ile dikkat çekti. Barana grubu ile gerçekleştirdiği Xenopolis projesiyle Hollanda’da 2, Türkiye’de 1 tane başarılı tur gerçekleştirdi ve grubun albümü Baykuş müzik etiketiyle çıktı. Berlin’de Octophone, Bordeaux’da United Fools ile ortaklaşa projeler başlattı ve konserler verdi. Ardından “Ütopyalar Güzeldir” isimli ikinci solo albümü Ada Müzik etiketiyle yayınlandı ve birçok eleştirmen tarafından yılın en iyi ilk beş albümü arasına girdi.


Ceylan Ertem kendi şarkıları dışında Sezen Aksu Tribute ve Cadı Avı projeleriyle, kendi hayatında ve Türk müzik tarihinde  iz bırakmış kadın müzisyenlerin şarkılarını yorumluyor. Bu gecede ise hem kendi şarkıları, hem de Sezen Aksu Tribute ve Cadı Avı’ndan oluşturduğu özel repertuvarla sizlerle olacak. Ceylan Ertem’e yetenekli ve değerli müzisyenler Cenk Erdoğan, Emin İnal, Murat Çopur, Ediz Hafızoğlu ve Engin Recepoğulları eşlik edecek.


 



Ceylan Ertem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder